Huuralarm Opleverbeveiliging

Vlak voor de oplevering van de woningen worden de ketels, de keukens en het sanitair geplaatst. Dit zijn kostbare onderdelen die regelmatig van de bouwplaats verdwijnen. Voor de beveiliging van deze fase van de bouw is er een alarmsysteem in een rolcontainer ontwikkeld. De Huuralarmbak is een rolcontainer met hierin een volledig zelfstandig werkend alarmsysteem. De Huuralarmbak kan minimaal twee maanden met een eigen accu de beveiliging van uw bouwplaats verzorgen. Voorzien van GSM en GPS-systeem wordt de Huuralarmbak op een strategische plek neergezet waarbij tevens de benodigde draadloze infra-rood bewegingsmelders worden geplaatst bij ingangen en doorlopen.

Het draadloze bereik is groot genoeg om met één Huuralarmbak meerdere woonhuizen, materiaalcontainers, keten of opslagruimten te beveiligen. Met een handig pasje activeert u het systeem en het project is beveiligd. Het ingeven van een code is niet nodig. Tussen 6.00 uur en 20.00 uur monitoren we bovendien alle meldingen en de in- en uitschakelingen om onnodige opvolging door gebruikersfouten te voorkomen.

Onafhankelijke meldkamer

Indien er een onregelmatigheid geconstateerd wordt zoekt de Huuralarmbak contact met de onafhankelijke meldkamer. Daar wordt er, volgens de met u gemaakte afspraken,  actie ondernomen. Wanneer er, volgens afspraak, een surveillant ter plaatse moet komen dan schakelt de meldkamer alarmopvolging in en houdt de meldkamer contact tot de locatie weer veilig is en afgemeld wordt.

Alarm opvolging

Wij werken samen met professionele beveiligers, de surveillanten beschikken over de modernste communicatie- en navigatiesystemen om hun taak onder moeilijke omstandigheden uit te voeren.

 

Bij de eerste ingebruikname van uw bouwplaatsbeveiliging worden de surveillanten actief betrokken zodat ze op de hoogte zijn van de omstandigheden en aandachtspunten op uw bouwplaats. Vervolgens houden wij hen op de hoogte van alle wijzigingen die met de voortgang van uw project onvermijdelijk zijn.

Beveiliging op maat

Wij laten geen enkele mogelijkheid onbenut om gedurende de voortgang van uw project een maximale bijdrage te leveren aan de beveiliging van uw bouwplaats. Hiervoor onderhouden we indien daartoe aanleiding is dagelijks contact met de uitvoerder om in te kunnen spelen op de omstandigheden. De inzet van externe surveillances op tijdstippen dat er veel jeugd actief is op het werk is daar slechts een voorbeeld van.

 

Veel van de uitvoerders waar Huuralarm.nl mee heeft samengewerkt zijn bereid hun ervaringen met u te delen. Op verzoek ontvangt u van ons een referentielijst waar wij trots op zijn.

De voordelen

U huurt de Huuralarmbak als compleet pakket met meldkamer en opvolging, dit kan uiteraard ook uw eigen opvolging zijn. U hoeft niet te investeren in een duur beveiligingsysteem en betaald alleen het benodigde. Van glasdicht tot oplevering! Huuralarmbak verplaatst u desnoods zelf met de opleveringen mee over uw bouwplaats waardoor u nooit teveel betaalt. Verder kan onze technische dienst de systemen plaatsen en verplaatsen. Bovendien is het systeem uitbreidbaar met kabelsensoren, brand- en rookmelders, sirenes en camera's.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over Huuralarm opleverbeveiliging of een op maat gemaakt beveiligingsplan bespreken? Neem dan contact op met Huuralarm via het contactformulier of bel 070 327 67 07.
Bekijk onze projecten

Meer informatie over onze diensten?

Contactinfo