Huuralarm beveiligingsconcept

Het Huuralarm beveiligingsconcept werkt gebruiksvriendelijk en efficiënt, zowel particulier als bedrijfsmatig. Het Huuralarm beveiligingsconcept is breed inzetbaar voor alle mogelijke te beveiligen objecten zoals uw:

 

  • Woonhuis
  • Vakantiewoning
  • Bedrijfspand
  • Bouwplaats
  • Ketenpark
  • Strandpaviljoen
  • Boot
  • Garagebox
  • Opslagruimte

 

Bouwplaatsbeveiliging

Bouwplaatsbeveiliging wordt in toenemende mate ingezet om bedrijfsschade door vernieling en diefstal te voorkomen. Naast de financiële gevolgen van ontvreemde materialen, gereedschappen en stroomkabels, is ook de optredende vertraging hierdoor een steeds groter wordende kostenpost. Huuralarm is de oplossing om de controle over uw bouwplaats terug te krijgen.

 

Gebruiksvriendelijk 

De systemen van huuralarm zijn uiterst gebruiksvriendelijk. Inschakelen met een pasje in plaats van een code. Het automatische in-en uitschakelingen is uiteraard ook mogelijk. De huuralarmbak staat nooit in de weg, mag best vuil worden en doet meer dan eens dienst als werktafel. Bovendien kunt u kiezen voor beveiliging op risicovolle en kwetsbare plaatsen zoals bij ketels, sanitair en keukens. Hierdoor zijn de kosten minimaal. Doeltreffend en efficiënt, precies zoals uw project moet verlopen.

Huuralarm Keetmodule voor ketenparkbeveiliging

Naast de succesvolle Huuralarmbak, heeft ProSat Security Nederland BV de Huuralarm Keetmodule ontwikkeld. Dit systeem wordt in de keet bevestigd en beveiligd van daaruit draadloos de omliggende keten, materiaalcontainers en werkplaatsen. Wanneer het project zich in het opleverstadium bevindt en de woningen een inbraakgevoelige en risicovolle objecten worden, kan een draadloze uitbreiding eenvoudig extra beveiliging bieden. Lees meer »

Bouwterrein beveiliging

Door buiten rond uw bouwplaats infrarood sensoren te plaatsen kunnen we waarnemen wanneer iemand de bouwplaats betreedt. Hierop kan de meldkamer een beveiliger aansturen die ter plaatse op inspectie gaat. Naar gelang de situatie ter plekke is het systeem voorzien van een luide sirene waardoor indringers op de vlucht slaan. Lees meer »

Huuralarmbak voor opleverbeveiliging

De Huuralarmbak is een compleet draadloos beveiligingssysteem in een opvallende rode rolcontainer. Hij is snel geplaatst en werkt twee maanden op zijn eigen accu. De Huuralarmbak wordt een nieuwbouwwoning binnengereden en de bewegingsmelders worden strategisch in de omliggende woningen geplaatst waarmee deze efficiënt zijn beveiligd. Lees meer »

Woonhuisbeveiliging

Huuralarm beveiligt uw woning, zomerhuis of vakantieverblijf. Wanneer u in de wintermaanden geen gebruik maakt van uw buitenverblijf biedt Huuralarm een efficiënt, draadloos en tijdelijjk alarmsysteem. U kunt met dit beveiligingssysteem uiteraard ook uw woning beveiligen wanneer u overwintert in warmere oorden. Dit systeem is ook geschikt voor het beveiligen van uw boot, opslagruimte of garagebox. Lees meer »

Leegstandbeveiliging

Naast bouwplaatsen en woningen kunnen we overal waar u tijdelijk beveiliging wenst een Huuralarmbak plaatsen. Hierbij kunt u denken aan opslagruimtes, leegstaand onroerend goed, vakantiehuizen, garageboxen of andere kwetsbare objecten. Of u hierbij gebruik wilt maken van meldkamer en opvolging bepaalt u helemaal zelf. We kunnen onregelmatigheden ook met een melding naar uw eigen mobiele telefoon doorgeven. Dat scheelt kosten en geeft u de gelegenheid om toch actie te ondernemen.
Lees meer »

Cameramast beveiliging

Huuralarm beveiligt uw object met camera's en geeft de informatie wereldwijd door. Dat betekent dat u altijd kunt kijken wat er aan de hand is. Dient er een opvolging plaats te vinden of is het een loos alarm? Onze meldkamer kan ook beoordelen of het om een inbreker gaat of dat er medewerkers gaan werken. De kostbare onnodige opvolging kan hiermee worden voorkomen.
Lees meer »
Bekijk onze projecten

Meer informatie over onze diensten?

Contactinfo