Huuralarm ketenparkbeveiliging

Bouwbeveiliging van start tot oplevering! Op het moment dat uw keet geplaatst wordt, voorzien wij deze van een Huuralarm Keetmodule. Hierdoor is het ketenpark beveiligd en aangesloten op een meldkamer met eventueel opvolging.

Iedere uitbreiding aan het ketenpark wordt met onze draadloze modules mee beveiligd. Bovendien is het hele ketenparksysteem binnen twee uur geïnstalleerd waardoor uw kosten minimaal zijn. De Huuralarm Keetmodule maakt gebruik van netspanning en beschikt uiteraard over een noodaccu in het geval dat de stroom uitvalt.

Voordelen van Huuralarm Keetmodule

De Huuralarm Keetmodule is een volledig draadloos beveiligingssysteem voor uw ketenpark, materiaalcontainers, werkplaats en bouwproject. Bovendien is Huuralarm Keetmodule uit te breiden met draadloze kabelbeveiliging, terreinbeveiliging, sirenes en camera's. Huuralarm-systemen bieden u, naar gelang uw wensen, brede gebruiksmogelijkheden. Het in- en uitschakelen van het alarm gaat heel eenvoudig met een pasje of automatisch op door u vastgestelde tijden. Alle meldingen tussen 06.00 uur en 17.30 uur worden door Huuralarm geregistreerd en met de uitvoerder geverifieerd. Hierdoor blijft u behoed voor opvolgingskosten door fouten bij het in- en uitschakelen.

Meldkamer en opvolging

U huurt de Huuralarm Keetmodule als compleet geplaatst pakket, met meldkamer en alarmopvolging. Bij alarm wordt direct verbinding gemaakt met de meldkamer. Deze zorgt voor de aansturing van de opvolging, die onmiddellijk de plaatselijke autoriteiten inschakelt zodra daar aanleiding voor is. Ook wordt uw project veilig gesteld totdat u er zelf weer bent. Dit alles voor een vooraf vastgestelde prijs. Uitbreidingen, naar gelang uw project vordert, zijn dan altijd tegen de laagste kosten goed beveiligd.

Voor meer Huuralarm Keetmodule informatie

Wilt u meer informatie over Huuralarm Keetbeveiliging of een op maat gemaakt beveiligingsplan bespreken? Neem dan contact op met Huuralarm via het contactformulier of bel 070 327 67 07.
Bekijk onze projecten

Meer informatie over onze diensten?

Contactinfo