Huuralarm bouwterreinbeveiliging

Door rondom uw bouwplaats infrarood buitensensoren te plaatsen wordt het waargenomen wanneer iemand het bouwterrein betreedt. Hierop stuurt de meldkamer een alarmopvolger van de beveiligingsdienst die ter plaatse een controle uitvoert. Het Huuralarmsysteem is bovendien voorzien van een luide sirene waardoor indringers op de vlucht slaan.

Het systeem werkt volledig draadloos, er is dus geen infrastructuur nodig. De bewegingssensoren zijn gemonteerd op palen en andere strategische plaatsen in en rond de te beveiligen objecten. Doordat de sensoren uiterst betrouwbaar zijn worden ongewenste bezoekers direct waargenomen. Zijn het criminelen of toekomstige bewoners, het systeem signaleert ze waarna de beveiligers in actie komen.  

Ingangbeveiliging

Door uw ingangen en doorlopen te beveiligen met de Huuralarm outdoor bewegingssensoren, eventueel gekoppeld aan het Huuralarm Keetsysteem, kunt u er zeker van zijn dat de weg naar uw kostbare materialen is beveiligd. De sensoren kunnen geplaatst worden op een paal en door het gebruik van zeer hoogwaardige infra-rood melders, zeer goed bewegingen waarnemen. Hierdoor kunt u binnen afzienbare tijd alarmopvolging ter plaatse de situatie laten controleren en veilig stellen.

Kabelbeveiliging

Stroomkabels behoren tot de meest gestolen artikelen van de bouwplaats. De kraankabel is daarvan het kwetsbaarste onderdeel, indien deze wordt weggenomen staan u en uw mannen een paar uur stil. Toch is de kabel goed te beveiligen met Huuralarm.nl

 

Wij zetten een outdoor bewegingsmelder naast de torenkraan en iedere bezoeker van deze plek wordt waargenomen. Het beveiligingssysteem zendt een signaal aan de meldkamer waarna de surveilant eropuit gestuurd wordt om de kabel veilig te stellen.

 

Huuralarm beveiligt uw stroomvoorziening

 

Aangezien er tegenwoordig zonder stroom weinig meer door kan op een bouwplaats, kunnen we natuurlijk ook sensoren plaatsen op kwetsbare plaatsen bijvoorbeeld bij knooppunten van uw stroomvoorziening of bij de hoofdstroomkast. Deze sensoren geven draadloos aan het alarmsysteem door wanneer er een beweging wordt waargenomen. Het alarmsysteem kan bijvoorbeeld in de keet geïnstalleerd worden waarmee direct de materiaalcontainers beveiligd kunnen worden. 

 

 

Voordelen

Het systeem is snel geplaatst en geeft zeer betrouwbare meldingen. Op het moment dat uw terrein verandert dan veranderd het systeem mee. Hierdoor blijft uw beveiliging optimaal en door de draadloze detectoren zijn de kosten van de aanpassingen minimaal.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over Huuralarm Bouwterrein- en kabelbeveiliging of een op maat gemaakt beveiligingsplan bespreken? Neem dan contact op met Huuralarm via het contactformulier of bel 070 327 67 07.
Bekijk onze projecten

Meer informatie over onze diensten?

Contactinfo