Huuralarm Mast beveiliging

Met de jarenlange ervaring op het gebied van het tijdelijk beveiligen van bouwlocaties heeft Huuralarm een intelligente en betrouwbare cameramast ontwikkeld. De geïnstalleerde software onderscheidt beweging van indringers van beweging van onschuldiger aard zoals voorbij vliegende vogels of opwaaiende materialen. Hierdoor zijn er geen foutmeldingen en is de betrouwbaarheid van de meldingen altijd erg hoog.

De Huuralarm Mast voordelen

Bij het ontwikkelen van de Huuralarm Mast is uiteraard ook gekeken naar waar het mis gaat bij de concurrenten:

  • De Huuralarm Mast beschikt wel over dodehoekdetectie
  • De Huuralarm Mast werkt wel lokaal in de hoogst denkbare kwaliteit
  • De Huuralarm Mast werkt wel zonder hinderlijk bijverlichting in het donker
  • De Huuralarm Mast levert echte foutloze meldingen aan centralisten
  • De Huuralarm Mast levert beelden zonder tijdverlies aan centralisten
  • De Huuralarm Mast heeft een forse noodstroomvoorziening voor stroomuitval

 

Ook met de vormgeving van de Huuralarm Mast is rekening gehouden met de omgeving. Daar waar de concurrenten de omgeving belasten met lichtvervuiling, voor het bijschijnen voor de camera’s, gebruikt de Huuralarm Mast de meest hoogwaardige camera’s die geen extra verlichting nodig hebben. Met een subtiel bewegende rode ledverlichting wordt duidelijk aangegeven dat het terrein beveiligd is.

Ondersteuning met buitenmelders

Beveiligen met camera’s kent uitdagingen. Het zicht met de goedkopere camera’s kan beperkt worden door weersomstandigheden, straatverlichting of de zon. De Huuralarm Mast is daarom voorzien van de beste camera’s die op dit moment voor handen zijn.

 

De Huuralarm Mast wordt altijd ondersteund met extra buitenmelders met camera’s. Hierdoor wordt de dode hoek van ongeveer zes meter afgedekt en is het niet mogelijk om ongezien langs de Huuralarm Mast het werk te betreden, te benaderen of te saboteren.

De Huuralarm Mast uitrusting

De Huuralarm Mast wordt standaard uitgerust met drie camera’s. Er zijn twee camera’s die de analyse en detectie verzorgen. Een derde beweegbare camera kan door de centralist bediend worden om op specifieke plekken in te zoomen.

 

De concurrenten werken over het algemeen met één camera in een mast die over het terrein pendelt. Hierdoor blijft het grootste deel van het terrein altijd buiten beeld en onbeveiligd.

 

 

De Huuralarm Mast met sirene

Ervaring leert dat indringers snel andere plannen maken wanneer ze gezien zijn door de Huuralarm Mast en hierop een luid alarmsignaal afgaat. De inzet van een sirene kan uiteraard alleen wanneer de betrouwbaarheid van het alarmsysteem hoog is.

Monitoring van de Huuralarm Mast

Een team van specialisten controleert dagelijks zowel de dataverbindingen als de beelden van de Huuralarm Masten die uitstaan bij onze klanten. Bouwplaatsen zijn nooit statisch, er is altijd verandering, want er is altijd opslag van materialen, groei van bomen of struiken, verplaatsing van bouwketen of containers. Om toezicht en beveiliging over het hele terrein te kunnen waarborgen wordt daarom elke dag het gezichtsveld van de camera’s gecontroleerd.

De Huuralarm Mast #werktwel

Beveiligd van de start van de bouw tot en met de dag van oplevering. Dat is wat de Huuralarm Mast garandeert. Een betrouwbaar systeem, zonder foutmeldingen en zonder onnodige kosten voor de opvolging van de surveillant.

 

Dus geen risico’s maar zeker weten dat het werkt.

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer informatie of een op maat beveiligingsplan bespreken? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op via het online contactformulier of bel 070 327 67 07.

Bekijk onze projecten

Meer informatie over onze diensten?

Contactinfo