Direct contact?
070 - 327 67 07

Huuralarm beveiligt project Naaldwijk

Huuralarm is gevraagd voor het beveiligen voor een groot bouwproject in Naaldwijk. Er is in Naaldwijk na acht jaar groen licht gegeven voor de bouw van een Jumbo Foodmarkt en 47 appartementen. Uiteraard weer een mooie uitdaging die Huuralarm graag aanneemt. 

 

 

 

 

Jumbo Koornneef heeft na acht jaar toestemming gekregen voor het project De Rentmeester. De Raad van State heeft woensdag groen licht gegeven voor het plan waarbij er een foodmarkt gebouwd wordt en 47 appartementen. Dat laat de supermarkteigenaar weten op zijn website. 

 

Het nieuwbouwproject komt tussen de Secretaris Verhoeffweg en winkelcentrum De Tuinen. De bouw is inmiddels van start gegaan. 

 

Jumbo Foodmarkt

De foodmarkt wordt een plek waar je straks terecht kan voor je dagelijkse boodschappen, verse afhaalmaaltijden maar  ook voor een kop koffie of wat te eten. In het Jumbo Foodcafé is straks plek voor 180 personen. Bakkers, slagers, kasspecialisten en koks maken dagelijks verse maaltijden zoals de broodjes van La Place, wokgerechten, sushi en pizza’s.

Appartementen

De verkoop van de 47 appartementen staat gepland voor het vierde kwartaal van dit jaar.  Er is straks keuze uit verschillende typen en afmetingen, met 2,3 of 4 kamers en een paar penthouses. Ook komt er een afgesloten binnentuin van 1200 vierkante meter. 

Meer weten? Neem dan contact met ons op

Meer informatie over onze diensten?

Contactinfo