Direct contact?
070 - 327 67 07

Huuralarm beveiligt Utrechtse toren

Huuralarm is ingeschakeld voor het beveiligen tijdens de grote restauratie van de oude toren die zo bepalend is voor de aanblik van de Utrechtse binnenstad.

Na restauraties in de 16de, de 19de eeuw en twee grote renovaties in de 20ste eeuw wordt het wederom tijd voor vernieuwing van de beroemde toren in de Utrechtse binnenstad. Huuralarm gaat ook klussen op grote hoogtes niet uit de weg. Geen object is te lang, te breed of te hoog voor een op maat gemaakt beveiligingssysteem van Huuralarm. 

 

Monumentenwacht Utrecht is verantwoordelijk voor de jaarlijkse inspectie van de Utrechtse toren. De gemeente Utrecht verzocht hen in 2015 een extra uitgebreide controle aan de binnen- en buitenkant uit te voeren. Hieruit bleek dat de conditie van de toren 'matig' was. Op zich geen verrassing maar wel reden genoeg voor een grondig onderhoud buiten het normale dagelijkse onderhoud. 

Huuralarm: Ervaring en expertise

Na het beveiligen bij restauraties en renovaties van grote projecten als Het Vredespaleis, IJsstadion Thialf, kloosters, kerken en andere monumentale panden heeft Huuralarm de expertise en ervaring in huis voor elk denkbaar project.

Meer weten? Neem dan contact met ons op

Meer informatie over onze diensten?

Contactinfo