Direct contact?
070 - 327 67 07
Nieuwsoverzicht Deel online:
12 november, 2015

In contact met de klant

Af en toe moet je eens vragen wat klanten vinden van Huuralarm. 

Op de vraag aan klanten waarom ze kiezen voor Huuralarm kwam een reactie waar het team van Huuralarm trots op is. 

 

"De afgelopen jaren heb ik regelmatig met de systemen van Huuralarm gewerkt. Het systeem met de rode afvalcontainers vind ik praktisch werken, geen ingewikkelde toeters en bellen. Omdat het systeem zelf aan- en uitgaat op de afgesproken tijden heb je er zelf geen werk aan. Met een pasje of belletje naar Huuralarm.nl kan je zelfs de in- en uitschakeltijden aanpassen. Allemaal lekker simpel en hufterproof."

 

"Op de laatste bouw is ook het keetalarm aan Huuralarm uitbesteed. Erg praktisch is het dat hiervoor geen vaste telefoonlijn nodig is omdat die in het begin vaak nog niet aanwezig is."

"Wat verder goed bevalt is dat het systeem gemakkelijk uitgebreid kan worden. Toen een torenkraan werd geplaatst heeft Huuralarm een extra buitendetectie aan het alarmsysteem gekoppeld om de voedingskabels van de kraan te beveiligen."

"Het team van Huuralarm ervaar ik als erg fanatiek, assertief, altijd bereikbaar en behulpzaam. Dit fanatisme zorgt er voor dat de ingezette middelen zo effectief mogelijk gebruikt worden en beperkt ook de kosten. Doordat Huuralarm zelf de meldingen beoordeelt worden de kosten van onnodige alarmopvolging bespaard."

"Huuralarm betekent voor mij goede beveiliging tegen beperkte kosten."

Newsalerts

Vul een geldig e-mailadres in
Aanmelden

Meer informatie over onze diensten?

Contactinfo