Direct contact?
070 - 327 67 07
Nieuwsoverzicht Deel online:
30 oktober, 2017

Kans op herhaalinbraak opvallend groot

Het Centrum voor Verzekeringsstatistieken ziet een toename van inbraken in woningen waar eerder een inbraak heeft plaatsgevonden. 

Het betreft hier vooral woningen waar binnen een jaar na de eerste inbraak een tweede inbraak plaats heeft. Ook bij Slachtofferhulp Nederland is bekend dat slachtoffers van een inbraak regelmatig geconfronteerd worden met een tweede inbraak. Een mogelijke verklaring is dat de inbreker bekend is met het pand, de vluchtroutes en de opbergplaatsen uit een eerdere inbraak. Veelal zijn ook de eerdere gestolen goederen vernieuwd nadat de verzekering een schadevergoeding heeft uitgekeerd.

 

Slachtoffers van een inbraak zouden dus extra op hun hoede moeten zijn. Een goed beveiligingssysteem is dus vooral na een eerste inbraak op zijn plaats. Naast een goed beveiligingssysteem moet natuurlijk ook extra aandacht besteed worden aan inbraakwerend hang- en sluitwerk. 

 

Huuralarm wil graag adviseren bij de aanschaf van een tijdelijk beveiligingssysteem. Ook kunt u bij Koopalarm terecht voor de aanschaf van een permanent beveiligingssysteem.

Newsalerts

Vul een geldig e-mailadres in
Aanmelden

Meer informatie over onze diensten?

Contactinfo