Direct contact?
070 - 327 67 07
Nieuwsoverzicht Deel online:
9 juni, 2016

Inbreker loopt in twee sloten tegelijk

Inbreker duikt op de vlucht voor agenten in twee sloten nadat hij gezien was bij het openbreken van een bouwkeet in Leiden. 

Soms heb je als bouwer gewoon mazzel als agenten op de goede plek parkeren en een bouwkeetinbreker aanhouden. Een heterdaadje doordat agenten surveilleerden bij de Vijf Meihal. De inbreker had echter geen zin in een confrotatie en besloot te rennen om daarna het water in te duiken. Nadat hij zich in een bosje schuil hield kwamen de opgeroepen hulptroepen assisteren en werd hij omsingeld door agenten. De enige uitweg voor de inbreker was een tweede sloot waar hij indook. Tevergeefs, hij liet zich door agenten uit de sloot hijsen en werd hierna in de boeien afgevoerd. Na een douche om de geur van "Eau du Sloot" van zich af te wassen werd de verdachte in de cel gezet.

 

Aangezien agenten niet altijd bij bouwplaatsen stoppen op het goeie moment is het natuurlijk wel aan te raden om de bouw te beveiliging tegen inbrekers. Huuralarm heeft bewezen dat het efficïent, klantvriendelijk en doeltreffend kan. Huuralarm Werkt Wel.   

Newsalerts

Vul een geldig e-mailadres in
Aanmelden

Meer informatie over onze diensten?

Contactinfo