Direct contact?
070 - 327 67 07
Nieuwsoverzicht Deel online:
19 juli, 2016

Inbraken tijdens vakantieperiode

In de gemeente Voorburg Leidschendam zijn de afgelopen vakantieweek inmiddels 15 inbraken geregistreerd. Voor een tijdelijk alarmsysteem dat signaleert en afschrikt biedt Huuralarm een beveiigingssysteem dat bij uw situatie past.  

Tijdens de vakantieperiode is uw huis kwetsbaar. Inbrekers maken gebruik van de situatie en hebben verscheidene manieren om uit te vinden welke bewoners op vakantie zijn. Wanneer u geen vast alarmsysteem wilt kopen kunt u uiteraard ook een tijdelijjk beveiligingssysteem huren. 

 

De politie adviseert om tijdens de vakantieperiode maatregelen te nemen om inbrekers te ontmoedigen. Zo zeggen ze dat bewoners in de wijk rond etenstijd alert dienen te zijn. Dit is blijkbaar het tijdstip dat inbrekers gaan uitzoeken welke bewoners op vakantie zijn. Er worden blijkbaar ook jongeren aangesproken om uit te vinden welke bewoners niet thuis zijn.

 

Om groot leed te voorkomen biedt Huuralarm met een kleine investering een doeltreffend systeem om uw huisraad te beveiligen tijdens de vakantie. 

Het kaartje van de politie dat laat zien in welke wijken in Voorburg de afgelopen week is ingebroken. 

Newsalerts

Vul een geldig e-mailadres in
Aanmelden

Meer informatie over onze diensten?

Contactinfo