Camerabeveiliging

Huuralarm beveiligt uw object met camera's en geeft de informatie wereldwijd door. Dat betekent dat u altijd kunt kijken wat er aan de hand is. Dient er een opvolging plaats te vinden of is het een loos alarm? Daarnaast zijn onze DOME camera's draadloos te koppelen aan de outdoor bewegingsmelders waardoor u veel meer kunt zien dan alleen met deze camera. De camera wordt gestuurd naar de positie waar de bewegingsmelder iets heeft waargenomen. Heel efficïent en duidelijk.

De meldkamer kan de camera's uiteraard zelf besturen. En wanneer mogelijk beoordelen of aan de hand van de beelden beveiligingsdiensten of autoriteiten ingeschakeld moeten worden. Kostbare onnodige opvolging kan hiermee worden voorkomen.

Tijdelijk of permanent

Beelden opnemen zodat u later kunt terugkijken wat er is gebeurd kan natuurlijk ook. Dit kan op tijdelijke basis als u kortstondig camera ondersteuning wenst. Permanent camera beveiliging inzetten om uw woning, winkel of werkplaats veilig te stellen en controle te houden op de zaken die zich daar afspelen, realiseren we snel en betrouwbaar voor u.

U dient zich wel te realiseren dat er voor camerabeveiliging altijd infrastructuur aangelegd dient te worden. Verder is de aan veranderingen onderhevige bouwplaats door de weinig mobiele camera's op bepaalde momenten niet afdoende beveiligd met camera inzet.

Camera voor toekomstige bewoners

De meeste systemen worden bij daglicht slechts nu en dan op de proef gesteld. De grootste beproevingen zijn in het donker. Het is dus zaak om een camera toe te passen die met weinig lichtsterkte (LUX) al veel kan waarnemen. Wat vage onherkenbare figuren zijn vaak wat er als resultaat wordt behaald. Verwacht geen wonderen van een beveiligingscamera, realiseer dat het slechts extra informatie geeft aan de meldkamer om gerichter actie te kunnen ondernemen.

Natuurlijk kunnen onze opdrachtgevers zelf ook inloggen op de camera en zodoende een oogje in het zeil houden. Twee vliegen in een klap dus.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie of een op maat beveiligingsplan bespreken? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op via het online contactformulier of bel 070 327 67 07.
Bekijk onze projecten

Newsalerts

Vul een geldig e-mailadres in
Aanmelden

Meer informatie over onze diensten?

Contactinfo